RSS
 

Poranki są takie piękne

08 maj

Sok z ogrodowego jarmużu na bazie wystudzonego wywaru z mleczu. Do tego miód i cytryna do smaku. Pyszność poranna po sesji jogi na trawie. Fruzia – mistrzyni drugiego planu -  aż się dziwuje.

O mazurskiej prządce w dżinsach, czyli Magdzie Dyjas rozpisałam się w Naturze i Ty. Magdzie dziękuję za mądre słowa o pasji, braku nudy i recepcie na ludzkie narzekania.

 
Komentarze (3)

Napisane przez w kategorii Bez kategorii

 

Tags: , ,

Dodaj komentarz

 

 
  1. ~czekolada72

    8 maja 2015 o 11:36

    Pani Kasiu, ja zas wczoraj wróciwszy do domu z wiadrem mniszkowych lisci – polowe dodałam do mlodej kapusty z zeberkami (bez zeberek tez by bylo pysznie), zas druga polowa do makaronu, po podsmazeniu z cebulka. Do tego rybka w ciescie nalesnikowym, orkiszowym, syrowka z selera korzeniowego – i pycha obiadek :)
    Pozdrawiam spod krzaków bzu :)

     
  2. ~kamaladysz

    8 maja 2015 o 14:11

    Jarmuż – moja nowa miłość!

     
  3. ~korneliabaryza

    9 maja 2015 o 18:05

    Gdzie zbierać mniszek, co z nim robić!? Chcę wiedzieć :D